تاریخچه کورن داگ
 
 
کورن داگ به انگلیسی: corn dog سوسیس هات داگی است که ان را با لایه ضخیمی از خمیر تهیه شده از آرد ذرت پوشانده و در روغن فراوان سرخ می کنند.تقریبا تمامی کورن داگ ها بر سر چوب سور می شوند.گرچه برخی از انواع اولیه آنها بدون چوب عرضه می شده اند گرچه اختلاف نظرهای در باره منشا دقیق کورن داگ وجود دارد. اما حضور این خوردنی در ایالات متحده امریکا به دهه 1920 باز می گردد.و در دهه 1940 به یکی از خوراکی های محبوب در سراسر آن کشور بدل شد. کورن داگ معمولا به عنوان فست فود و یا یکی از خوراکی های است که در کنار خیابان فروخته و عرضه می شود.برخی دست فروشان و رستوران ها کورن داگ های خود را درست پس از سفارش مشتری سرخ کرده و به او تحویل می دهند.این محصول همچنین بصورت منجمد در تقریبا تمامی سوپر مارکت های امریکای شمالی فروخته می شود.کورن داگ را میتوان بصورت ساده و یا همرا با چاشنی های گوناگونی همچون سس کچاب, خردل و مایونز میل نمود.در ارژانتین به کورن داگ پانچوکرس میگویند و اغلب در نزدیکی ایستگاه های قطار فروخته می شوند. پانچوگرس ممکن است محتوی پنیر نیز باشد و انرا به عنوان مختلفی از سس ها میل میکنند.در استرالیا به سوسیس هات داگی که بر سر چوب کرده و پس از خمیر اندود کردن انرا در روغن فرو می کنند.با توجه به منطقه عرضه ان داگوود داگ, پلوتوپاپ و یا دیپی داگ می گویند.همچنین این خمیر ممکن است از ارد گندم و یا ارد ذرت تهیه شده باشد.نوع دیگری از کورن داگ وجود دارد که فاصله بین سوسیس و خمیر اطرف ان را پنیر اب شده پر کرده است و یا اینکه از سوسیس هات داگپنیری به جای هات داگ معمولی استفاده شده است